Driver-5-1.jpg

Matkakutsukonsoli

 Tarjoamme business-asiakkaillemme parasta palvelua ja  täysin hallitun matkakutsukonsolin esim. linkitämme tilin hotelleille tai yrityksille. Heidän vastaanotollaan on matkakutsu konsolitili, jolla voi varata taksin, ilmoittaa tiedot kyytiä tarvitsevasta henkilöstä ja kuljettaja voi valita haluaako hän suoramaksun vai laskuttaako hän.
2021-04-04-1.png

Nouto ja palautus Helsinki-Vantaan lentokentältä

Olitpa lähtemässä tai saapumassa Helsingin lentokentälle, Premium-taksipalvelu palvelee sinua joka kerta. Premium-taksipalvelun nouto Helsinki-Vantaan lentokentältä on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Helsingin lentokenttäkuljetukseen varaa  Premium-luksustaksi.

Taksin löytäminen Helsingin lentokentältä

  • Jos et ole varannut taksiasi etukäteen, saat taksin taksiasemalta, joka sijaitsee terminaalin ulkopuolella.
  • Jos olet varannut taksin Helsinki-Vantaan lentokentälle, kuljettaja tapaa sinut saapumisportilla.
Velvollisuutemme on kuljettaa asiakkaitamme Helsinki-Vantaan lentokentälle hyvissä ajoin, ja tähän mennessä olemme onnistuneet siinä.

Me tarjoamme korkelaatuista, joustavaa ja modernia palvelua yrityksille

Tutustu Helsinkiin mukavasti ja tyylillä, varaa tuntipalveluna premium-taksi ja käytä aikasi hyvin ilman huolta ajamisesta ja suunnan miettimisestä. Voit esitellä yrityksesi kumppaneille Helsinkiä ja käydä samalla vaikka neuvotteluja nauttien kaupungin tarjoamista nähtävyyksistä.

Kaikki kuljettajat ovat ammattilaisia ja kokeneita, heillä on erinomainen tuntemus kaduista, teistä ja lähiöistä. He tekevät kaiken mahdollisen, jotta matkanne olisi mukavaa ja vaivatonta. Kuljettaja odottaa teitä sovittuna ajankohtana sovitussa paikassa ja kuljettaa teidät haluamaanne määränpäähän.

YRITYSKULJETUS – Matkusta töihin tai yritykseen säännöllisesti. Avaa yritystili ja varaa taksisi verkossa tai puhelimitse sähköpostilaskulla verkossa. Sinun ei tarvitse huolehtia säästä tai auton puhdistamisesta aamulla, siisti ja lämmin taksi kuljettaa sinut ajoissa töihin.