mercedes-benz-V.jpg
pexels-shvets-production-7203785-682x1024.jpg

Tarvitseko apua tavaroiden toimituksessa?

Onko sinulla jotakin sellaista, jolle tarvitset nopean toimituksen, esimerkiksi paketin tai tärkeitä papereita asiakkaalle. Me autamme sinua. Kuljettajamme voivat toimittaa puolestasi kiireellisiä toimituksia haluamaasi paikkaan.

Yrityksillä voi joskus olla tarvetta toimittaa tärkeitä sopimuksia paperiversiona kiireellisesti toiselle osapuolelle tai esimerkiksi mallikappaleen tuotteestaan yhteistyökumppanille. Toisinaan yritykset lähettävät tuotenäytteitä sosiaalisen median vaikuttajille. Postia parempi vaihtoehto tällaisille toimituksille on henkilökohtainen toimitus. FINNTAKSI voi auttaa tällaisten lähetysten toimittamisessa henkilökohtaisesti suoraan vastaanottajan kotiovelle tai vastaanottavalle yritykselle. Ota meihin yhteyttä, kun haluat tietää lisää tästä tarjoamastamme palvelusta.

Tarvitseko apua muutossa?

Muuttaminen on raskasta ja sen saattamiseksi loppuun sopivassa aikataulussa saattaa tarvita ulkopuolista apua. Sopivan muuttoauton löytäminen voi myös olla joskus hankalaa. Meiltä löytyy juuri tähän tarkoitukseen sopiva pakettiauto, joten me voimme auttaa sinua toteuttamaan muuttosi nopeasti ja vaivattomasti kuljettamalla muuttokuormasi vanhasta osoitteesta uuteen kotiisi. Vältyt turhalta stressiltä ja pääset hyvillä mielin nauttimaan uudesta kodistasi.  

pexels-shvets-production-7203850.jpg

Paketti-Auto Hinnasto

  • Aloitusmaksu 7,90 €
  • Per km 1,59 €
  • Per min 0,99 €
  • Avustamislisä 15,00 €

HUOM!

Toimitus hinta sis ALV 24%