startup-g0babe0973_1280-1-scaled.jpg

Meistä

Tämän päivän erittäin nopeatempoisessa maailmassa me olemme koko ajan liikkeellä, menossa jonnekin. Useimmiten se kaikki tapahtuu kauheassa kiireessä, mikä aiheuttaa meille turhaa stressiä. Jokaisen meistä on matkustettava töihin jollakin tavalla. Joillakin onnekkailla työmatka on niin lyhyt, että se sujuu hyvin kävellen tai pyörällä. Mutta suurin osa työmatkalaisista joutuu matkustamaan  junalla, raitiovaunuilla tai busseilla, ja siihen kuluu iso siivu päivästä. FINNTAKSI tarjoaa sinulle vaihtoehdon, luotettavan, turvallisen ja mukavan tavan matkustaa. Olemme moderni taksipalvelu, jonka pyrkimyksenä on tarjota asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivaa palvelua. Tällä hetkellä, toimimme kolmessa kaupungissa  Helsinki, Vantaa, ja Espoo. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on laajentua myös muualla Suomeen, jotta voimme palvella kaikkialla Suomessa olevia asiakkaita.

Voit unohtaa matkustamisen junissa tai busseissa, joissa ympärilläsi on paljon tuntemattomia ihmisiä eikä sinulle välttämättä löydy vapaata istumapaikkaa. Jos haluat taittaa työmatkasi mukavasti, on se vain yhden klikkauksen päässä.  FINNTAKSILLA on kaikenlaisia autoja, jokaiselle juuri sopiva malli. Voit valita perusauton tai ylellisemmän vaihtoehdon ja myös jotain siltä väliltä.  Me täytämme sinun toiveesi siitä, miten haluat matkustaa. Meillä on aina autoissamme paikka varattuna sinulle, ympärilläsi on liikkumatilaa eikä korviisi kantaudu meteliä.

Voit tilata räätälöidyn matkan, me noudamme sinut sieltä, missä oletkaan ja kuljettajamme vie sinut kohteeseesi tyylillä.  FINNTAKSI -sovelluksen ansiosta taksin tilaaminen on todella helppoa ja nopeaa. Sinun ei enää tarvitse seisoa odottelemassa bussipysäkillä, tai kiirehtiä juna-asemalla ihmispaljoudessa ehtiäksesi oikeaan junaan. Meidän kyydissämme voit olla varma, että pääset perille nopeasti ja varmasti ajoissa. FINNTAKSIN kyydissä matkustaminen on paljon rauhallisempaa, kuin työmatkalaisia täynnä olevassa linja-autossa tai ratikassa, joten saavut töihin täynnä energiaa ja olet paljon tuotteliaampi.

FINNTAKSIN kyydissä voit aina olla varma siitä, että olet turvassa, sillä me noudatamme kaikkia voimassa olevia määräyksiä. Pidämme huolta sekä asiakkaista että kuljettajistamme.  FINNTAKSI haluaa poistaa työmatkustamiselta sen maineen, joka sille on kehittynyt vuosien saatossa.  Työmatkat voivat olla mukavia ja rentouttavia! FINNTAKSIN kuljettajat ovat ammattilaisia, taitavia ja  kokeneita, he tuntevat kaupungin kuin omat taskunsa ja vievät sinut kohteeseesi lyhyessä ajassa. He tietävät nopeimmat reitit sekä sen, mitä teitä ja katuja välttää suurimpien ruuhkien aikaan.

 

VISIO

FINNTAKSIN perustamisen visiona oli kuljetusten optimoiminen koko maassa ja niiden tarjoaminen kaikille suomalaisille. FINNTAKSI haluaa tarjota turvallisen ja mukavan tavan liikkua jokaiselle matkustajalle. Työmatkat taksilla eivät ole mielestämme vain harvojen etu, kaikilla pitää olla mahdollisuus käyttää halutessaan tätä mahdollisuutta. Haluamme, että kaikki voivat matkustaa huoletta FINNTAKSIN kyydissä, lyhyitä kaupungin sisäisiä matkoja, tai pidemipiä matkoja tapaamaan muualla maassa asuvia sukulaisiaan ja tuttaviaan. Turvallisuuden lisäksi FINNTAKSILLE on tärkeää myös se, että matkustajat voivat nauttia kyydistä, tuntea olonsa mukavaksi.

MISSIO

Jotta voisimme toteuttaa visiotamme, on meidän missionamme saada tiimiimme ammattitaitoisia kuljettajia, joiden avulla voimme taata mukavan tavan matkustaa kaikille asiakkaillemme. FINNTAKSI haluaa muuttaa käsitystä työmatkoista ja pyrkii tarjoamaan turvallisen ja mukavan työmatkan jokaiselle matkustajalle. Aloitamme toimintamme pääkaupunkisuedulla, mutta aiomme laajentua palvelemaan koko Suomea. Tunnemme kaikki reitit niissä kaupungeissa, joissa toimimme ja tämän ansiosta voimme kuljettaa asiakkaat minne tahansa he haluavat mennä. FINNTAKSIN kyydissä matka taittuu nopeammin, joten sinulla jää enemmän aikaa hoitaa sinulle tärkeitä asioita. Voit olla tuotteliaampi, kun aloitat päiväsi stressittömällä tavalla matkustaa töihin. FINNTAKSI on valinta kaikille niille, jotka haluavat matkustaa töihin nopeammin, mukavammin ja turvallisemmin.