Kun varaat FINNTAKSIN etukäteen puhelimitse tai sovelluksen kautta, alla esitetyt hinnat ovat voimassa.

EQE450-e1659437073809.png

FINNTAKSI taksitolpalla

Sen lisäksi, että voit tilata FINNTAKSIN puhelimitse tai sovelluksen kautta, voit ottaa FINNTAKSIN myös suoraan taksitolpalta. Aikaisemmin taksitolpalla oli tapana valita jonossa ensimmäisenä oleva taksi, mutta tänä päivänä, kun taksien hinnoittelu on vapautunut, ja ne eroavat toisistaan, asiakas voi itse päättää minkä taksin hän valitsee. Eli jos näet taksitolpalla jonossa FINNTAKSIN, voit suoraan valita sen.

Asiakkaan tulee saada tietää hinta ennen taksimatkaa. Taksin hinnaston tulisi näkyä auton ulkopuolella. Hinnasto voi olla esitetty tarralla tai sähköisellä laitteella. Yleisesti hinnastosta käy ilmi lähtömaksut, kilometriveloitus ja odotusmaksu. Varmista kuitenkin onko esitetty hinnasto voimassa vain tilattaessa. Tolpalta otetun taksin hinta eroaa etukäteen varatun ja tilatun taksin hinnasta, kysy kuljettajalta lisätietoja. Taksitolpalta tai lennosta taksia otettaessa kuljettajalta voi kysyä arviota tai sopimushintaa matkalle. Selvitä etukäteen kuljettavan matkan pituus ja onko mahdollisesti tarvetta pysähtymiselle matkan aikana. Matkan pituudelle saa arvioita esimerkiksi älypuhelimen karttasovelluksien avulla.

Alla olevat hinnat ovat esimerkkihintoja tolpalla otetulle FINNTAKSILLE.

FINNTAKSI tarjoaa erilaisia ja erikokoisia kuljetusratkaisuja, jotka on helppo sovittaa omaan tarpeeseensa. Hintamme ovat edullisia ja palvelumme on aina ammattimaista. Varaaminen on helppoa ja nopeaa.